Houten vloer schuren Tilburg

Houten vloer schuren Tilburg

Houten vloer schuren Tilburg voor uw lokale parket renovatie. Het is al weer een tijd geleden dat uw houten vloer gelegd werd en helaas is hij niet meer zo mooi als toen. Gelukkig is de ideale oplossing nooit ver weg, want bij Houten Vloer Schuren Tilburg bezitten we alles wat nodig is om uw parketvloer geheel te herstellen. Snel, schoon en uitermate doeltreffend, zodat u die mooie houten vloer van toen weer helemaal terugkrijgt. Onze parketvloer renovatie bestaat uit een schuursessie en een nette afwerking. Hiermee worden oude problemen van het hout verwijderd en wordt hij nagenoeg resistent tegen nieuwe beschadigingen.

Parket schuren in Tilburg?

Voordat we daadwerkelijk met het schuren van uw houten vloer aanvangen, geven we u natuurlijk altijd een advies. Met een dergelijk advies krijgt u een goed inzicht in de staat van uw parketvloer en kunt u de ideale methode voor afwerking kiezen. U hoeft ons vervolgens alleen nog maar door te geven welk tijdstip en welke dat u het beste schikt en dan gaan we aan het werk met het schuren van uw houten vloer in Tilburg. We renoveren uw houten vloer van top tot teen en maken hem klaar voor een lange toekomst. Zo ontstaat er voor u en uw huisgenoten weer dat ultieme woonplezier.

Houten vloer schuren en oliën

Het schuren van uw houten vloer doen we altijd op dezelfde manier, namelijk in drie tot vier fases uw gehele houten vloer schuren. Dit maakt hem vrij van vlekken, slijtage, verkleuringen, vochtkringen en andere vormen van schade. Wilt u vervolgens een naturel en mat effect op uw houten vloer? Dan werken we hem af met parketolie van de beste kwaliteit. Dit kan in diverse leuke kleuren, zodat de vloer niet afsteekt tegenover het meubilair. Dankzij de toevoeging van olie zal uw houten vloer voortaan nauwelijks meer vervuilen of beschadigen. Laat uw houten vloer schuren en oliën door uw lokale specialist werkzaam in Tilburg en omgeving en beleef uw vloer weer als de eerste keer.