Houten vloer schuren Roosendaal

Houten Vloer Schuren Roosendaal

Er is geen mooiere manier dan Houten vloer schuren Roosendaal als u uw vloer weer volledig in ere wilt herstellen. Ons team van gespecialiseerde parket herstellers zijn ook voor deze klus de perfecte keuze. Als gecertificeerd specialist gaan we vanuit puur vakmanschap aan het werk om uw parket grondig te reinigen en vrij te maken van schade. U kunt direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor het schuren en afwerken van uw houten vloer. Wilt u liever eerst wat advies? Neem dan contact op voor een vrijblijvende vloerinspectie en adviesgesprek op uw locatie.

Houten vloer schuren in Roosendaal?

Vanuit onze jarenlange ervaring in de branche, kunnen we u altijd een passend advies geven over het herstellen van uw houten vloer. Er zijn tal van mogelijkheden om uw houten vloer schuren en afwerken uit te voeren, dus laat u beslist niet afschepen met de eerste de beste optie! Pas wanneer u 100% tevreden bent met uw houten vloer schuren Roosendaal, zijn wij dat ook. Laat ons daarom vooral uw wensen en voorkeuren weten, zodat u echt de houten vloer krijgt die u verdient! We kunnen uw vloer onder meer behandelen met een 2-k (hardwax)olie of lak.

Houten vloer schuren en oliën

Een absoluut fraaie manier om uw parketvloer als nieuw te maken, is door de toevoeging van olie. Wij gebruiken bij Houten Vloer Schuren Roosendaal altijd oliesoorten van de hoogste kwaliteit, zodat uw houten vloer langdurig goed beschermd wordt tegen vervuiling, beschadiging en slijtage. Onze olie is in allerlei mooie kleuren beschikbaar en geeft uw parketvloer een naturelle en relatief matte uitstraling. Wilt u de kosten achterhalen van het houten vloer schuren en oliën bij u thuis in Roosendaal en omstreken? Vul dan snel de prijscalculator of het offerteformulier in.